''Kızılırmağın Doğduğu Kent''

Mali Hizmetler

Mali Hizmetler Müdürlüğü

Mahalli idareler bütçe ve muhasebe yönetmeliği gereğince; belediye bütçesini ve kesin hesapları hazırlamak, gelir gider bütçelerine ait kayıtları bilgisayar ortamına aktarmak ve ödeneklerin takibini yapmak, belediye gelir bütçesine konulan gelirleri takip ve tahsil ettirmek, personelin maaş, ücret ve fazla çalışma karşılıklarını hesaplamak, belediye masraf bütçesinden tahakkuk eden masrafları hak sahiplerine ödemek, mutemetlerin sarfiyat evraklarını incelemek ve tutmak, idare ve kesin hesapları düzenleyerek bunları Sayıştay Başkanlığına göndermektir.

MÜDÜR:

Süleyman Sarıoğlu