''Kızılırmağın Doğduğu Kent''

Deliysem Deliyim De Filminin Bazı Bölümleri İmranlı’da Çekildi

Deliysem Deliyim De Filminin Bazı Bölümleri İmranlı İlçemizde Çekildi

İmranlı Belediyesi olarak sanat ve sanatçının yanında olmaya, ilçemizi her platformda tanıtmaya devam ediyoruz. Deliysem Deliyim De filmi yönetmen ve oyuncularını İmranlı ilçemizde ağırladık. Filmin bazı bölümleri İmranlı ilçemizde çekilirken İmranlı Belediye Başkanımız Murat Açıl ise filmin bir bölümünde usta oyuncu İlyas Salman ile birlikte ”oyuncu” olarak yer aldı.

İmranlı Belediyesi Deliysem Deliyim De Film Çekimleri

Deliysem Deliyim De filminde usta oyuncu İlyas Salman ile birlikte rol alan İmranlı Belediye Başkanımız Murat Açıl filmde emek veren tüm oyuncu ve yönetmenlere teşekkür etti. Kendiside kısa bir rol aldı.

Deliysem Deliyim De Film ekibini İmranlı ilçesinde ağırladık…