bilgi@imranli.bel.tr 0 (346) 861 2007
CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu MYK ve PM üyelerimizi, Milletvekillerimizi İlçemizde konuk ettik. Tarihi: 04/09/2019

İmranlı Belediye Başkanlığı

Kızılırmağın doğduğu Kent Kızılırmak kadar coşkuluydu. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu MYK ve PM üyelerimizi, Milletvekillerimizi İlçemizde konuk ettik. Belediye makamını ziyaret ettikten sonra Halka hitaben konuşmalarını yapan Sn. Genel Başkanımız, Sn. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İmranlı Belediye Başkanımız burada hem ilçemizde olmanınn mutluluğunu ve Sivas Kongresinin 100. yıl coşkusunu hemşehrilermizle paylaştı. Ayrıca ziyaretiyle bizlere destek veren imranlının yetiştirdiği Harvard Üniversitesi genç akademi üyeliğine seçilen ilk Türk bilim insanı Dr. Canan Dağdeviren'de bizlerle birlikte oldu. İlçemize ziyaret ve destekleriyle onur veren başta Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıcdaroğlu olmak üzere tüm katılımcılara belediyemiz adına teşekkürlerimizi sunarız.

İmranlı Belediye Başkanlığı