Üretken Belediyecilik

Bütüncül Yaklaşım, Birlikte Yönetim

Imranli Belediyesine Hos geldiniz...

İlimiz Valisi Âlim BARUT'un Ziyareti

İlimiz Valisi Sayın Âlim BARUT, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin AKŞİT ve İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN ile beraber ilçemize ziyarette bulundular. Vali Âlim BARUT’u İmranlı Hükümet Konağı önünde İmranlı kaymakamı Muharrem COŞGUN ve ilçe protokolü karşıladı. İmranlı ilçe temasları kapsamında kaymakam Muharrem COŞGUN’dan ilçenin sosyo - ekonomik durumu ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali BARUT, İmranlı Adliyesini ziyaretinin ardından Belediyemizide ziyaret ederek Belediye Başkanımız Sayın Pehlül İŞLEYEN’den ilçe merkezi’nde yürütülen çalışmalar ve ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

İmranlı ilçe merkezinde ki temaslarının ardından İmranlı Karacaören köyüne hareket eden Vali Âlim BARUT ve beraberindekiler, Karacaören köyü muhtarı Mirali ALTUNTAŞ ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Karacaören köyü tarihi Sıbyan Mektebini inceleyen Vali BARUT ve beraberindekiler köy muhtarı Mirali ALTUNTAŞ ve yetkililerden bina hakkında ve yapılması planlanan restorasyon çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.